Горещи новини

Исторически факти, които ще ви накарат да се изчервите

| 18:41

Някои не твърде известни подробности от живота на историческите личности биха били на челните места в рубриката „Невероятно, но факт“. Ето какви пикантни дреболии се появиха за някои от най-известните личности от историята.Моцарт е написал песен, наречена…“Оближи ми задника“ /Lick my ass/. Композиторът е бил голям фен на скандалния и мръсен хумор и написал тази песен за шест гласа.

моцарт

Някога във Франция е било традиция кралиците да раждат пред публика. Френската кралица Мария Антоанета е имала толкова голяма аудитория, че е била почти смазана от хора, които се опитали да се поберат в стаята й във Версай, когато тя ражда.

6

Президентът Линдън Джонсън веднъж извадил пениса си по време на интервю. Репортер много държал да го попита защо американските войници са били във Виетнам. Тогава Джонсън разкопчал панталоните си и го размахал с думите: „Това е причината!“

4

Махатма Ганди обичал да прави странни експерименти, наричал ги „целомъдрени експерименти „. Той оставял млади хора от двата пола да се къпят и да спят заедно. Въпреки това обаче сексуалните разговори и действия били наказвани.

махатма ганди

Александър Велики имал 361 наложници. Това са твърде много жени и за един Велики, нали?

Екатерина Велика е имала ненаситен сексуален апетит, но имала служител, който „тествал“ мъжете, преди да посетят спалнята й. Един от слугите й проверявал нейните избраниците дали нямат венерически болести.

%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b0

Чингис хан е спал с толкова много жени, че 0.5 % от населението на света може да проследи произхода си към него. Това са 16 милиона души.

5

Кралицата на Португалия Мария I е имала доста кръвосмесително семейство. Първо, самата Мария е омъжена за по-малкия брат на баща си – Петър III, тоест за чичо си. Мария и Петър имали син Джоузеф, който е женен за малката сестра на Мария. Тогава той е бил на 15, а тя на 30 години. Това означава, че сестра, дъщеря и племенница – всички тези хора, са едно и също лице. Сестрата на Петър и Мария също й е дъщеря. Да спрем дотук.

Източник: jilo.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!