Горещи новини

Исторически музей – Разлог организира „Лято в музея“ 2022

| 15:04
За поредна година Исторически музей – Разлог организира летни занимания за деца, на възраст между 7 и 11 години. Всички приключенци ще имат възможност за „Лято в музея“ , изпълнено с много игри и изненади.Народни песни и танци, редица български традиции и обичаи са заниманията, предвидени за децата и гостите на Разлог.
Дейностите ще бъдат водени от екип от музейни специалисти, обществени възпитатели, представители на Центъра за обществена подкрепа и доброволци. Гости на мероприятията ще са редица местни хора и дейци, част от които представители на различни институции, ПП „Рила“ , БЧК и други.
Заниманията на „Лято в музея“ ще се провеждат по график от 20-ти до 30-ти юни,всеки делничен ден от 9:00 до 11:30 часа. През месеците юли и август лятното училище продължава в сряда и петък, отново по същото време.
За поредна година организаторите обявяват вход свободен за всички желаещи. Всички деца, могат да заявят своето участие до 17-ти юни/ петък/, предоставяйки трите си имена и номер за контакт с настойник.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!