Горещи новини

Искрената позиция на адвокат Иван Димитров за банковата сметка и заплатите на международните шофьори

-16:54-Razloginfo.com

През последните дни се разгоряха шумни дискусии във връзка с изказването на народния представител Иван Димитров относно негови изказвания за липса или наличие на на банкова сметка, както и по отношение на заплатите на международните шофьори.Той се свърза с Razloginfo.com, за да изрази искрената си позиция по тези въпроси (гледайте въпросното интервю по-долу):

Изявление

Предвид разгорелия се дебат около мен последните два дни, държа да подчертая следното:

⁃ По отношение заплатите на международните шофьори казах, че вземат по-големи заплати от народните представители и това е факт. НИКОГА НЕ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ НЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАТ и въобще смятам, че всеки заслужава възнаграждението си! (Всеки може да види видеото с интервюто в интернет. Гербаджийските заглавия не ме учудват).

⁃ Имам банкова сметка и я ползвам. Как ще получавам заплатата си се решава от Правилника за организация дейността на НС, който е със силата на закон; (т.е. По банков път).

⁃ Категоричен съм, че задължаването на работниците от страна на работодателя да им плаща парите само по банков път е НЕЗАКОННО! Кодексът на труда е категоричен, че работникът има право да посочи, как да му бъде изплатено трудовото възнаграждение; (Ако променим закона, ще е друго. Целта на моето изказване от трубуната бе да посоча именно това.) Поисках доверието на избирателите , за да имам възможността да казвам, когато считам, че дадено решение на НС е незаконосъобразно и да се боря за по-добро законодателство! Ще продължа да го правя, въпреки медийния фурор генериран от мои думи извадени от контекст и разпространявани като комсомолска пропаганда. Като публична фиргура явно ще трябва да положиха усилия да се примиря с подобни атаки. Както каза един приятел-медиите се хранят с кръв, а хората изпитват удоволствие единствено от болката на другия.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!