Горещи новини

Искате „джип“ 4х4 на старо: Вижте кои са най-добрите десет

-10:40-Razloginfo.com

Експерти от авторитетното британско издание Whatcar, специализирано в автомобилни изследвания, анализираха сегмента на кросоувърите със задвижване на всички колела и съставиха топ 10 на най-добрите употребявани кросоувъри на пазара. Интересното е, че класацията е обща за всички модификации на даден модел, независимо от моторизацията и ггодината на производство.Първото място в рейтинга е заето от кросоувъра Audi Q7, експертите похвалиха този автомобил за неговата неоспорима надеждност и високо ниво на безопасност.

На второ място е BMW X3 – този модел е в голямо търсене сред собствениците на автомобили, те ценят висока надеждност и отлична аеродинамика.

Функционалността на медийната система също е отделно отбелязана при този модел, като тя е удостоена със званието най-добра.Що се отнася до минусите, кросоувърът има по-шумни двигатели.

Челната тройка се допълва от Volvo XC90; тази кола няма толкова изключителни показатели за надеждност като първите две, но според мнението на нейните собственици това е много мощен кросоувър.

Освен това в топ 10 на най-добрите кросоувъри със задвижване на всички колела са: Skoda Karoq, BMW X1, Toyota Land Cruiser, Seat Ateca, Dacia Duster и Suzuki Jimny.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!