Горещи новини

Инициативен комитет Разлог реагира остро на насилието в близост до училище в града днес. Задават ли се отново протести?

| 18:12
Както стана известно тази сутрин ученици се сбиха в голямото междучасие в Разлог. Боят бил между две групи ученици.Докато си купували закуска, от намираща се в близост до едно от училищата в града, баничарница, избухнал скандал, заради ученик, който изпреварил другите на опашката, твърди struma.com.

Един от учениците го ударил по главата, той извикал родителите си и те пристигнали на мястото. Дошли родители и от другата страна на момчето, което ударило другото.
В боя пострадал ученик, който е прегледан в спешния център, състоянието му се уточнява. Родителите на сбилите се ученици са извикани в полицията.
При така създалата се ситуация Инициативен комитет Разлог реагира остро на поредното насилие и прикани всеки да изрази гражданската си позиция утре пред Община Разлог.
Вижте какво написаха от комитета в своя фейсбук профил:
Уважаеми съграждани, за пореден път научаваме за пребити две момчета от известните на полицията „биячи“ от ромски произход. Докога ще бъдат прикривани, трябва ли за пореден път да си затворим очите?
Призоваваме всички граждани да изразим гражданската си позиция и защитим децата си!
Изразяваме искрена съпричастност към пострадалите деца и семействата им.
Нека се съберем в четвъртък, 21.09.2023 г. пред Община Разлог и попитаме управляващите, докога ще търпим това./ часът ще бъде уточнен допълнително/.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!