Горещи новини

Индийски илюзионист изчезна в реката, след като опита трик на Худини

-13:41-Razloginfo.com

Индийски илюзионист изчезна в река след опит да пресъздаде един от емблематичните фокуси на Хари Худини. Азиатецът Чанчал Лахири скочил окован с вериги в река Хугли. Властите се опасяват, че илюзионистът е мъртъв.

Лахири, известен с артистичния си псевдоним Мандрейк, бил спуснал във водата от специална лодка. Той бил окован с шест катинара и верига под погледа на любопитната публика. От него обаче няма и следа. Полицията го издирва. В акцията участват и гмуркачи, обясняват от BBC. Докато тялото на индиеца не бъде намерено, обаче, никой не може да потвърди официално, че илюзионистът е мъртъв.

Лахири бил наясно с риска, който поема. Фотограф от местен вестник го попитал защо рискува живота си в името на магията.

“Каза го с усмивка: Ако го направя правилно, става магия. Ако объркам нещо, става трагедия. Искал да привлече интерес към илюзионното изкуство”, разказва фотографът пред британската меди.яТова не е първият път, в който илюзионистът опитва подобен рисков фокус. Преди 20 години той беше спуснат на дъното на река Хугли в стъклена кутия, но успя да се измъкне от нея невредим.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!