Горещи новини

Илон Мъск ще зарязва Тесла, иска да става влиятелен блогър

-11:23-Razloginfo.com

Американският предприемач Илон Мъск заяви, че обмисля да напусне работата си, за да стане влиятелен блогър.„Мисля да се откажа от работата си и да стана влиятелен блогър на пълен работен ден“, пише той на страницата си в Twitter. И пита последователите си какво мислят за това.

Под първоначалната публикация няколко блогъри с милионна аудитория вече предложиха да помогнат на Мъск да популяризира каналите си. Освен това някои го питат дали би искал да се занимава с видеоигри.

Мъск ръководи американските компании Tesla и SpaceX. Той основава Tesla през 2003 г. Първоначално фирмата е специализирана единствено в производството на електрически автомобили, но по-късно се включва и в създаването на слънчеви панели и други системи за съхранение на енергия. Мъск е и основател на компанията SpaceX, която произвежда космически апарати и орбитални изстрелвания.

Според класацията на „Форбс“ за милиардери в реално време, на 1 ноември Мъск стана първият човек в историята, чието състояние надхвърля 300 милиарда долара. Понастоящем състоянието му се оценява на 263 млрд. долара.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!