Горещи новини

Илон Мъск предлага свирки за $50

| 17:46

В акаунта си в Twitter Илон Мъск представи нов продукт – свирка, направена в стила на предстоящия пикап Cybertruck. С изключение на факта, че продуктът е направен да прилича на пикапа (чието производство трябва да започне през 2022 г.), в него няма нищо забележително.Е, освен че си струва да се отбележи, че свирката Cyberwhistle е изработена от медицинска неръждаема стомана. Но Илон Мъкс нямаше да бъде той, ако не успее да продаде и свирка. Резултатът от публикацията в Twitter е, че целият тираж на съмнителния и ненужен аксесоар беше разпродаден за броени часове след началото на продажбите.

Между другото, цената на свирката от Мъск не е никак ниска – 50 долара. И най-вероятно в близко бъдеще ще бъде възможно да закупите Cyberwhistle и в eBay на още по-спекулативна цена. В крайна въпросните свирки могат да се считат за колекционерска ценност, точно толкова, колкото Hot Wheels от Gucci, например.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!