Горещи новини

Икономическа полиция иззе стоки с лога на известни търговски марки в Сандански и Петрич

-17:52-Razloginfo.com

Служители на „Икономическа полиция“ в  ГДНП и техни колеги от РУ-Сандански и РУ-Петрич провеждат специализирана полицейска операция, в чийто фокус е противодействие на престъпления срещу интелектуалната собственост. Действията са реализирани на 21 и 22 декември на територията на градовете Сандански и Петрич.На територията на Сандански са проверени 5 търговски обекта. Във всички тях са констатирани нарушения, иззети са общо 600 артикула –  основно дрехи, обозначени с лога на известни търговски марки и предлагани без надлежните разрешителни от правопритежателите им – престъпление по  смисъла на чл. 172Б, ал 1 от НК.

Към момента действията на икономическите полицаи продължават на територията на град Петрич, където  са инспектирани 3 обекта. Във всеки един от тях отново са констатирани нарушения, на етапа са иззети над 394 артикула, основно дрехи, с лога на големи търговски марки и предлагани без съответните разрешителни от правопритежателите им.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!