Горещи новини

Изложба, снимки и есета ще разказват за „109 години свободен Разлог“

-15:27-Razloginfo.com

По повод предстоящия празник на град Разлог, община Разлог организира изложба под наслов: „109 години свободен Разлог“.Изложбата ще се състои в 3 категории:

Първата категория е: „Снимки на град Разлог“ . В нея участие могат да вземат учениците от прогимназиалните и гимназиалните класове. Всеки клас може да предостави по 10 снимки на място в сградата на общината. Снимките трябва да бъдат записани на диск или флашка. Най-добрите фотоси ще бъдат включени в общинския календар.

Втората категория е: „Рисунка на град Разлог“ . В тази категория участие могат да вземат учениците от 1 до 4 клас. Всеки клас може да предостави по две рисунки. Рисунките ще бъдат изложени в Детската библиотека към НЧ „15.09.1903-1909 г.“

Третата категория е: „Есе, разказ, стих на тема „109 години свободен Разлог““ – в тази категория участие могат да вземат всички ученици от 1 до 12 клас.

Срокът за предаване е 01.10.2021 г. Рисунките, есетата, разказите и стиховете ще се приемат в сградата на Детската библиотека към читалището.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!