Горещи новини

Изловиха 64-годишен край Юруково, превозващ незаконно добита дървесина

-10:38-Razloginfo.com

Снимката е илюстративна
От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установени двама мъже, превозващи дървен материал, който е без поставена контролна горска марка и без съпровождащ превозен билет.На 17.10.2023 г. около 07:30 часа в с. Юруково общ. Якоруда е спрян за проверка товарен автомобил „Форд Транзит“, управляван от 64-годишен мъж от с. Бунцево, общ. Якоруда.  От полицейски служители на РУ-Разлог е установено, че в автомобила се превозва около 2,24 куб. м. иглолистна дървесина без поставена контролна горска марка и без съпровождащ превозен билет.

В следобедните часове на същата дата в  района на с. Чуричени, общ. Петрич, от органите на реда е проверен товарен автомобил „Зил“ с 29-годишен водач от гр. Петрич.  Установено, че в автомобила се превозва около 14,40 куб. м. иглолистна дървесина без поставена контролна горска марка и без превозен билет.

По случаите е взето отношение от служители на РДГ-Благоевград. Уведомени са компетентните прокуратури.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!