Горещи новини

Излиза документален филм за Джанет Джаксън

| 17:26

Излиза документален филм за Джанет Джаксън, в който тя разказва своята история по решителен и безкомпромисен начин. От първо лице и с отворено сърце.„Janet Jackson“ – документалният филм от две части, обхващащ кариерата на певицата е с премиера на 28 -ми януари. В социалните мрежи тя публикува трейлъра на продукцията. Клипът включва части от интервюта с Миси Елиът, Марая Кери, Джанел Моне, Теяна Упи Голбърг, Пола Абдул и Самюъл Джаксън – които говорят с възхищение за емблематичната кариера на иконата. Датата на излизане на първата част от филма ще бъде на 40-ата годишнина от едноименния дебютен албум на Джаксън от 1982 г.

Четиричасовата документална лента се подготвяше в продължение на пет години и включва невиждани досега кадри от професионалния и личния живот на Джанет. Освен едни от най-вълнуващите ѝ изпълнения през годините, в него ще видим и изключително важни моменти за звездата като този, когато загубва брат си майкъл и момента, в който става майка.

В документалния филм неизменно ще бъде засегната и скандалната тема, която бе наречена „Nipplegate“. Става дума за шоуто по време на Super Bowl от 2004 г., в което Джъстин Тимбърлейк дръпна част от горнището на Джанет и по този начин се разголи гръдта ѝ пред зрителите. От този инцидент изпълнителката също понася тежестта на критиките и за известно време не се появява по събития . „Това е истината. Вземете я или я оставете. Обичайте или мразете“, казва Джанет в клипа.

Филмът е режисиран от Бен Хирш.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!