Горещи новини

Излезе пробата за наркотици на загиналия шофьор при адската катастрофа в Пловдив

-17:24-Razloginfo.com

Не са открити следи от употреба на наркотични вещества и други упойващи вещества в кръвта на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който загина заедно с неговата спътница Теодора Николова, при жестоката катастрофа на бул. „Руски“ на 13 май 2024 година.Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Пловдив, по досъдебното производство за причиняване на пътнотранспортното произшествие. По него са изготвени две експертизи – химическа и автотехническа. Според заключението на първата – химическа, в кръвта на водача на автомобила не са открити следи от употреба на наркотични вещества и други упойващи вещества.

Не е установено и наличие на алкохол в кръвта на Кристиан Според автотехническата експертиза той е шофирал автомобила по отсечката със скорост 175 км/ч.

Припомняме, че при ужасяващата катастрофа бяха ранени още две лица – мъж на 22 г. и жена на 22 г., пътували в автомобила. Тяхното състояние се подобрява. При отстраняване на последствията от катастрофата е пострадал пожарникар. Неговото състояние също се подобрява. По делото се извършват и други действия по разследването.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!