Горещи новини

Изключителен успех за Спортен клуб „АлПиринСки“ – Банско! Ники Калистрин зае трето място в крайното класиране за Световната купа

-14:09-Razloginfo.com
На 29 октомври в градчето Лимоне Сул Гарда, на езерото Гарда в Италия, се проведе последния кръг от 8-те състезания VK OPEN Championship за световната купа, в дисциплината „Вертикален километър“.Никола Калистрин и Ивона Михайлова от Спортен клуб „АлПиринСки“ – Банско, достойно представиха страната ни.
Калистрин се класира на 11 място в последните стартове на шампионата, а в крайното класиране се нареди на трето място, което е изключителен успех. Ивона се пребори да влезе в топ 15 сред силна конкуренция при жените, като се нареди на четиринадесето място.
Следващата цел за отбора е първият етап от световната купа по ски-алпинизъм за новия сезон, който ще се проведе в средата на декември в Понте ди Леньо – Италия.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!