Горещи новини

Извънредно! Националите по футбол претърпяха тежка катастрофа в Грузия, Неделев е откаран в болница

| 23:57

Националният отбор на България е катастрофирал в Грузия. По пътя от летището към хотела едно от возилата, в които се вози част от нашата делегация кара с несъобразена скорост, което предизвиква удар в другия автобус, превозващ националите ни.

След тежкия удар халфът Тодор Неделев е откаран в болница. Той е единственият пострадал. Останалите играчи от националния ни тим са се отървали само с уплах.

ударът е бил най-силен.

Eто какво написаха от БФС: 

Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, в следствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!