Горещи новини

Известни личности, които са били изгонени от училище

| 15:32

За много от нас знаменитостите са фигури за подражание, представящи мечтания начин на живот. В действителност обаче звездите са просто хора като всички нас, с всички човешки недостатъци – включително да се забъркват в неприятности. На първия учебен ден разглеждаме най-интересните причини, поради които част от популярните личности са били отстранени от училище.Салма Хайек

Като тийнейджърка Хайек посещава строг католически пансион в Луизиана, но след две години е изключена. Това се случва, след като започва да си прави шеги с монахините, като например да връща будилниците им с три часа назад.

Робърт Патисън

В гимназията актьорът е имал силно развита търговска кариера. Той крадял порнографски списания от будки и ги продавал на своите съученици. Учителите обаче не одобрили неговия бизнес и го „изхвърлили“ от училището.

Оуен Уилсън

В 10-ти клас Уилсън е изключен от училище „Сейнт Марк“ в Тексас, след като е хванат да преписва на изпит по геометрия от учебника на учителя си. За наказание е изпратен във военно училище, за да завърши последните две години от гимназията.

Киану Рийвс

Рийвс е посещавал четири различни гимназии в рамките на пет години. В едно от училищата „не се е вписвал“ в обстановката. Имал много конфликти с учителите и персонала, дори това да му носело неприятности. В крайна сметка това довежда до изключването му, което той намира за „много неприятно“.

Райън Гослинг

Канадският актьор е отстранен от училище едва шестгодишен. Това се случва след като младия Гослинг гледа оригиналния филм „Рамбо: Първа кръв“. Той бил толкова впечатлен от филма, че започнал да подражава на главния герой, като носи ножове за пържоли в училище. В резултат на това Гослинг е подложен на психологическа тест и оттогава е обучаван вкъщи.

Снуп Дог

Снууп Дог посещава началното училище за талантливи деца в Кливланд, но е бил изгонен на 11 години от там. Рапърът казва: „Изгониха ме на втората година, защото показах на едно малко момиченце моето малко нещо! Бях на опашката за обяд и тя ми каза нещо наистина безумно, а аз не знаех как да се защитя, затова просто си разкопчах ципа.“

Алберт Айнщайн

Бъдещият физик не се радва на голямо уважение от страна на учителите си, които го смятат за „бавен“ в ранните му години и твърде непокорен в тийнейджърските. Той често си навличал неприятности заради конфликти с учителите си. Макар че не е изключен, Айнщайн накрая напуска училище от разочарование и продължава научното си образование самостоятелно.

Адел

Британската певица и композиторка била отстранена от училище заради сбиване. Положението ѝ в училището било застрашено и заради честите й закъснения и небрежност към учебния процес.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!