Горещи новини

Извадиха алигатор от стомаха на питон (ВИДЕО)

| 17:41

Цял алигатор беше намерен в огромен бирмански питон във Флорида.Видео, разпространено в социалните мрежи, показва как учени разрязват мъртвата змия и вадят от нея напълно непокътнато тяло на алигатор. Според тях питонът е дълъг над 5 метра, а намерения в него огромен крокодил – 1,5 метра. Кадрите показват как няколко учени оценяват голяма издутина в стомаха на питона, преди да го отворят и да получат по-добра картина какво има вътре.

Кадрите са качени от Роузи Мур, която разказа, че змията е открита във Флорида, но не е била в национален парк. Влечугото било евтаназирано и предадено на изследователската лаборатория за аутопсия и събиране на научни проби.

Мур обясни още, че бирманските питони трябва да бъдат евтаназирани във Флорида и обясни, че „поради субтропичната среда на Южна Флорида, съчетана с дългия живот на бирманските питони и бързото им размножаване, тези змии успешно нахлуват в екологично чувствителни зони като напр. Национален парк “Евърглейдс”.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!