Горещи новини

Изборните куриози продължават! Жена, член на СИК, пусна жалба, че е напълняла поради ниската избирателна активност

-15:33-Razloginfo.com

Поредният куриозен случай на тези избори идва от Пловдив.Член на секционна комисия подаде жалба до РИК 16, че е напълняла три килограма в изборния ден. Заради ниската избирателна активност през целия ден тя уплътнявала времето похапвайки.

Вчера пловдивчани предпочетоха да се разхождат, вместо да гласуват. Избирателната активност едва надмина 33%.

„Жената се оплака, че заради ниската активност през целия ден тя хапвала бисквити, вафли и солети и по нейни изчисления е качила 3 килограма. От жалбата стана ясно, че тя основно беше разтревожена за талията си“, заяви Ивайло Василев, председател на РИК 16.

Друго куриозно обаждане пък дошло от леглото на член на комисия, който се обадил да каже, че се е успал, все още е под завивките и не знае какво да прави. „Една жена пък ми предложи да отиде следобед в комисията, за да може да използва хубавото време и да се разходи. Не липсвали и такива, които в изборния ден от скука звънели до РИК-16, за да си поговорят с някого, разказва , пък, marica.bg.

Източник: epicenter.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!