Горещи новини

Иво Сиромахов: С вълнение ви съобщавам, че днес приех да стана министър-председател

-10:33-Razloginfo.com

От Фейсбук профила на Иво СиромаховУважаеми сънародници,

С вълнение ви съобщавам, че днес приех да стана министър-председател на Република България.

Чувствам, че това е мой дълг – всеки гражданин понякога трябва да поеме отговорност и пари.

Имам подкрепата на господин Делян Пеевски, което означава, че на практика имам подкрепата на всички парламентарни партии.

Искам да угодя на всички и да няма недоволни, затова ето как ще изглежда моето правителство:

Мария Габриел и Асен Василев ще бъдат министри, но няма да бъдат министри. В българската държава вече е имало такива случаи. Спомнете си за министъра на културата господин Наско. Той беше министър, но всъщност не беше никакъв министър.

Бойко много държи да си вземе неговите си ресори – прокурорите, енергетиката и строителството на пътищата. Ще му ги дам, щото ми наду главата с постоянните си претенции. Това искал, онова искал… Да ги взима и да мирясва… Аман от него!

Николай Денков взема министерството на външните работи, щото много му е мерак, завалията. Обещал ми е в замяна да уреди братовчед ми за посланик в Ню Йорк, а балдъзата – в Париж, че тя много си пада по модата.

Лорер и жена му поемат съответно БНБ и СЕМ. Трябва ми мой човек в СЕМ, щото нали ще ставам шеф и на БНТ.

Благо Джизъса го слагам за министър на жените и вътрешните им работи. Човекът е доказан експерт в областта.

За министър на финансите имам много силен кандидат – Стефчо от Магурата. Той почна да се занимава с финанси още през 1989 година и натрупа бая пари от измами, после отвори две чейнджбюра, гърмяха го няколко пъти, ама оцеля и сега е в бизнеса с бързите кредити. Много точен човек, разбира ги нещата.

За министър на спорта предлагам Боби Михайлов. Той има голям административен опит, прави много хубави банкети, а сега е без работа. Не можем да си позволим да разпиляваме потенциала му.

Страшна битка е за регулаторите – оказа се, че всеки българин иска да регулира нещо, бате. Затова реших да  обявя тези постове на търг – който даде най-много, той ще стане регулатор. На заинтересованите  ще изпратя номера на банковата си сметка.

Това е управленската ми програма.

С нея ще превърна държавата в земен рай.

Да живее България!

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!