Горещи новини

Иван Димитров, ДБ: Коалицията върви изключително добре

| 9:20

„Коалицията ще устои. Още в началото знаехме с какво се захващахме и какво ще бъде изправено пред нас. Даже считам, че коалицията върви изключително добре – по-добре, отколкото очаквахме в самото началото“, заяви депутатът от „Демократична България“ Иван Димитров в „Денят ON AIR“.По думите му опозицията и медиите са виновни за разпространението на легендата, че „коалицията ще се разпадне“.

„Електоратът на БСП е проруски, нормално е Нинова да се съобразява. Да, Нинова заяви, че ще си подаде оставката, ако се гласува военна помощ за Украйна. От БСП са заявявали многократно, че няма да напуснат коалицията и към настоящия момент няма нещо, което ще ги накара да напуснат коалицията. Същото е положението при „Има такъв народ“ (ИТН)“, увери Димитров пред Bulgaria ON AIR.

„Когато седнат двама човека на една маса, понякога единият говори на „Вие“, другият псува – това е начин, по който ИТН са решили, че трябва да реализират своите политики и всъщност това, заради което, според тях, са изпратени в парламента. Но в крайна сметка в коалицията има разговори, дебати и диалог“, подчерта депутатът от ДБ.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!