Горещи новини

Злато, сребро и бронз за Банско от състезанието по приложна електроника „Мога и зная как“

-13:59-Razloginfo.com
Злато, сребро и бронз остават в Банско след финала на 10-тото юбилейно Национално състезание по приложна електроника „Мога и зная как“, организирано от Министерството на образованието и науката и партньорите Търговска верига за електронни компоненти „Елимекс“, Община Банско и Професионалната гимназия по електроника и енергетика в Банско.
Николай Юнчов от 11-а клас грабна златния медал, а Мехмед Мустафов от 10-а клас – бронзов в индивидуалното класиране.
Отборите Николай Юнчов и Ния Дръдалова – втора възрастова група, както и Мехмед Мустафов и Михаил Андреев – първа възрастова група, спечелиха престижното второ място в отборното класиране и завоюваха сребърни медали и купи.С приз за принос в професионалното образование бяха удостоени кметът на Община Банско Иван Кадев, който бе патрон на националното състезание, инж.Сашка Тодорова – директор на ПГЕЕ -Банско, инж.Лука Ковачев – ръководител на отборите победители, инж.Димитър Денизов – дългогодишен преподавател в гимназията.
Юбилеят бе отпразнуван подобаващо с торта и поздравителна програма от клубовете по занимания по интереси.
Доволни от посрещането на училището-домакин останаха най-добрите отбори в България, взели участие в Националното състезание по приложна електроника „Мога и зная как“.
Трудът на учителите и учениците на Професионална гимназия по електроника и енергетика в  Банско се вижда от постигнатите успехи.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!