Горещи новини

Златната Ивет Горанова започва работа в МВР

-11:32-Razloginfo.com

Вицепремиерът и служебен министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще връчи на каратистката Ивет Горанова, която спечели златен медал за страната ни от игрите в Токио 2020, договора ѝ за назначаване на служба в МВР, съобщават от министерството.Олимпийската шампионка прие предложението, отправено ѝ от министър Рашков на 12 август, когато ръководството на министерството награди служителите на МВР – шампиони от Олимпийските игри.

Ивет Горанова спечели олимпийска титла в Токио, след като триумфира в турнира по карате, категория кумите до 55 килограма.

Шампионката е родена на 6 март 2000 година в Долна Митрополия. Възпитаничка е на спортното училище в Плевен „Георги Бенковски“ и се състезава за клуб „Петромакс“.

Преди време тя споделя, че има мечта – да стане полицай.

„До ден днешен не съжалявам, че се занимавам с карате. Харесва ми, че е бойно изкуство, че има удари“, споделя Ивет Горанова.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!