Горещи новини

Земна маса се свлече при разклона за Елешница, дърво блокира пътя към селото

-9:11-Razloginfo.com

Огромно количество земна маса се свлече на пътя при разклона за разложкото село Елешница, в района на гара Генерал Ковачев, голямо дърво пък блокира пътя към селото около 21 часа вчера.Дежурни екипи бързо реагираха и пътят бе освободен, съобщава struma.com.

Временно бе ограничено движението по път II-19 Банско – Гоце Делчев, в района на с. Буково поради свличане на скална маса.

След полунощ свлачища блокираха движението и в Кресненското дефиле, пътят бе затворен и работници почистваха трасето, а шофьорите изчакваха на място.

Река Места преля и отнесе пътя за Гоце Делчев! Cвлачища, паднали дървета, наводнени къщи в с. Филипово.

Временно е ограничено движението по аварийната и активната лента при км 85 на АМ „Струма“ в посока Благоевград поради паднала земна маса. Движението се осъществява в изпреварващата лента и се регулира от пътна полиция. От АПИ предупреждават шофьорите да карат внимателно, тъй като е мокро и хлъзгаво. Каква е обстановката в областта днес ще съобщим по-късно.

Последвайте ни:

3 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!