Горещи новини

Здравните власти сигнализират МВР и прокуратурата за издаване на фалшиви сертификати

-9:43-Razloginfo.com

Здравният министър Стойчо Кацаров и здравният инспектор Ангел Кунчев коментираха, че властите са получавали сигнали за издаване на фалшиви сертификати от лекари на пациенти. Това бе потвърдено от здравия министър Стойчо Кацаров и главният здравен инспектор Ангел Кунчев в отговор на журналистически въпрос.Кацаров каза за „няколко десетки такива“, а Кунчев не уточни броя, с които той е запознат.

„Когато в един престъпен процес, каквото е това крайно негативно явление – участват две страни и са заинтересовани, няма как да го докажем, но изпращаме сигналите на властите“, каза Кунчев. Той уточни, че са получени сигнали за отделни за лица, които са направили твърде много ваксинации на хора от цяла България – за тях проверката ще докаже има ли издаване на фалшиви документи или наистина са направили ваксинации.

Министърът от своя страна добави, че сигналите са предадени на МВР и прокуратура, тъй като трябва специално разследване.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!