Горещи новини

Зверство! Неизвестен захвърли 10 малки кученца в м. „Ръждавец“, 8 загинаха в студа

| 17:55

Вчера член на групата Да думаме на разложчи, фногооооо! Donika Terzieva, сподели с голямата аудитория, че в м. „Ръждавец“ са били открити захвърлени 10 малки кученца, от които 8 са намерени загинали и две, за щастие, са били спасени. Под нейната публикация коментиращите бяха, меко казано, възмутени, като в по-голямата си част хората недоумяваха как е възможно такова зверство спрямо живи същества.


Такива грозни постъпки винаги  трябва да бъдат официализирани, за назидание на всички, които се отнасят с такова безхаберие към съдбата на всяко живо същество.

Вижте какво написа тя в своя гневен коментар

Е, съгражданино – да, точно ти, който взе мъдрото решение да изхвърлиш 10 слепи кученца в снега в местността Ръждавец, защото беше много трудно да отделиш пари за кастрация и да предотвратиш подобна постъпка от твоя страна, силно се надявам да прочетеш поста ми! Чети и размишлявай добре ли се справи, или можеше още по-добре да бъде, ако беше успял да намериш река и в нея да ги хвърлиш…Е, ще ти кажа поне развръзката каква е, че се притеснявам да не би да вдигнеш кръвно от притеснение за тях – та, спокоен бъди, 8 вече бяха премръзнали в съня си, за твое силно нещастие 2 бяха спасени и се борят за тях цяла нощ да оцелеят! Пък ти недей много да тъгуваш, все пак на 80% си успял да изпълниш желанието си и вече ще чакаш с нетърпение следващото разгонване да знаеш как и къде да се отървеш от резултата! И така….пък отиди сега и си запали една свещ за здраве, че тежки времена настъпиха, знае ли се…..

Двете спасени кученца, Снимка: Silviq Kopanarova
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!