Горещи новини

За втори пореден път Радослав Парапунов е играч на годината на Голямата западна конференция

-14:37-Razloginfo.com

Българският волейболист Радослав Парапунов за втора поредна година бе определен за играч на годината на Голямата западна конференция, избран от главните треньори на лигата.

От 4,5 г. Парапунов играе за Университета на Хаваи, където учи маркетинг. Преди да замине за Америка, той играеше за мъжкия отбор на ЦСКА.

Той стана първият, който печели това отличие в две поредни години.В допълнение той е едва вторият играч на Университета на Хаваи, който печели наградата за играч на годината на конференцията, присъединявайки се към Костас Теохаридис.

Той бе определян за играч на седмицата на конференцията пет пъти през сезона.

Парапунов изведе отбора си до титлата в редовния сезон. В неделя Хаваи спечели първата позиция в първенството на NCAA за втори пореден път.

Този сезон той спечели три награди на AVCA за играч на седмицата в колежанското първенство, ставайки първият играч в историята, който го прави и се стреми да стане първият играч на годината в колежанското първенство за Университета на Хаваи.

Източник: bgvolleyball.com

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!