Горещи новини

Затварят пазарите в Банско и Добринище

-11:43-Razloginfo.com

До второ нареждане се преустановява неделния промишлен пазар в Банско, провеждащ се на ул. „Иван Джолев“ и ул.“Цар Симеон“. Това става ясно от заповед на зам.-кмета на община Банско Сашка Въчкова.

Временната забрана за провеждане на пазара се налага заради необходимостта от мерки за превенция и контрол на разпространението на коронавируса.

Кметът на град Добринище Петър Галчев също забрани до второ нареждане провеждането на Промишлен и зеленчуков пазар на територията на град Добринище.

Контрол по настоящата заповед ще се осъществява от служители на ПУ-град Добринище и „Полска охрана“ при кметство Добринище.Със заповед на зам.-кмета Сашка Въчкова в Банско се преустановяват и присъствените занимания на деца и младежи с увреждания „Здравец“ и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Седмична грижа“за периода 05.11.-13.11.2020 година. През периода заниманията ще се провеждат онлайн.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!