Горещи новини

Затварят големи вериги, ако не се спазват мерките

-15:20-Razloginfo.com

Главният здравен инспектор Ангел Кунчев ще се срещне с представители на големи вериги магазини. По време на дискусиите ще се обсъдят противоепидемичните мерки, чийто срок на действие се удължава.

„При предната заповед бяхме свидетели на грубо нарушение, което нямаме намерение да толерираме. Собствениците трябва да са наясно, че ако установим нарушения, ще трябва да спрем тяхната работа“, закани се той.

По магазините ще трябва да се създаде организация, зада не се допуска струпване на хора както вътре, така и извън тях. Мобилни групи, РЗИ и полиция ще извършват непрестанни проверки.Припомняме, че такава организация вече бе създадена заради струпванията на хора в магазини от веригата „Джъмбо“. Тогава от ОКЩ в Пловдив заявиха, че до 2 януари следващата година пред всеки магазин ще има полиция от 17 до 21 ч. през седмицата, а в събота и неделя – през целия ден, за да не се допуска струпване на хора.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!