Горещи новини

Заради сигнал за бомба – евакуираха 6 летища във Франция

-14:27-Razloginfo.com

Евакуираха 6 летища във Франция заради сигнал за бомба, предаде Dailymail. Информация за взривно устройство е получена за еърпорти в Лил, Ница, Лион и Тулуза.Припомняме, че през последните дни туристически обекти, като музеят „Лувър” и Версайският дворец бяха затворени заради бомбена заплаха.

Във Франция бе въведено максималното трето ниво на плана за борба с тероризма „Вижипират“ заради евентуална опасност от атентати след ескалацията на конфликта между Израел и „Хамас”. То предвижда повишени мерки за сигурност на територията на цялата страна на обществени места и обекти на критичната инфраструктура.

От външното ни министерство препоръчва на българските граждани, намиращи се и пътуващи за Френската република, да проявяват повишена бдителност при посещения на обществени места, масови, спортни и културни събития, религиозни обекти, гари, летища, обществен транспорт, търговски центрове, музеи, образователни заведения и други застрашени обекти, пише Нова.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!