Горещи новини

Започва десетото издание на Фестивал за улични изкуства 6Fest

| 15:46

На 14 май в Пловдив започва юбилейният десети Фестивал за улични изкуства 6Fest, който ще продължи до 29 май. Изданието е част от официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата. 6Fest Х се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ и Общинска фондация „Пловдив 2019“. Партньор на фестивала e Община Пловдив, благодарение на чието съдействие всички събития се провеждат на емблематични обществени места в Пловдив.Това е най-голямото издание на 6Fest в цялата му история от 2017 г. насам – за първи път събитията продължават в 7 дни в три последователни седмици. За първи път 6Fest организира събития и извън централната част на Пловдив, за да стигне до по-широка публика и да допринесе за обогатяването на културния живот и в градските квартали.

Всички събития от фестивала са с вход свободен. За част от работилниците се изисква предварително записване на желаещите. Повече информация може да откриете във Facebook събитието 6Fest Plovdiv 2022 X | Фестивал за улични изкуства

https://www.facebook.com/events/3220533708230762/ и в уебсайта https://www.6fest.art/.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!