Горещи новини

Заплашиха прокурор с плик и куршум

| 9:45

Прокурор е бил заплашен с патрон с плик. По случая софийска районна прокуратура образува досъдебно производство, като сигналът е за системно следене и закана с убийство на магистрат от Специализирана прокуратура.На 6 април тази година на ул. „Черковна“ в София в служебния кабинет на магистрата, в шкаф, съдържащ канцеларски и други работни материали, е установено наличието на хартиен плик, адресиран лично до прокурора, без посочен подател, съобщиха от държавното обвинение. В плика са открити – един патрон, калибър 9х19 мм, и няколко хартиени бележки, представляващи изрезки на отделни думи, сред които „кръв“ и „информиран“, както и името на чужда държава и болнично заведение в столицата.

По случая е образувано досъдебно производство.

Разследването е възложено незабавно на следовател от Софийска градска прокуратура.

Днес в 10,30 ч. в Съдебната палата в София говорителят на главния прокурор Сийка Милева ще направи изявление във връзка с образуваното досъдебно производство за закана с убийство на магистрат от Специализирана прокуратура.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!