Горещи новини

Закопчаха мъж ударил полицай по време на проверка

| 16:02

Мъж от Пазарджик ударил полицай по време на проверка е задържан в ареста. Всичко станало снощи в района на сектор „Пътна полиция“  в Пазарджик.Автопатрул придружил до колегите си от пътна полиция водач на автомобил, който трябва да бъде тестван за употреба на наркотични вещества. Към двамата униформени се приближил  непознат мъж, който започнал агресивна словесна разправия съпроводена с обиди и закани.

Полицаите разпоредили на скандалджията да преустанови с нападките си и му поискали документ за самоличност. Тогава мъжът решил да се укрие и побягнал, но бил настигнат бързо от органите на реда. Беглецът се обърнал и нанесъл удар в областта на гърдите на единия от служителите.

Той е задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано бързо полицейско производство за нанасяне на телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!