Горещи новини

Задържаха 37-годишен мъж, пребил детето и жена си

| 17:45

Софийската районна прокуратура обвини 37-годишен мъж с инициали Н.Н. в нарушение на заповед за защита от домашно насилие и го привлече към наказателна отговорност.Престъплението се случило в жилището на обвиняемия в комплекс „Дружба“ в София и е включвало две деяния. Обвиняемият не е спазил заповедта, която му налагала да се държи на разстояние от жена с инициали Г.Д. и техния малолетен син. Влязъл в жилището и ударил с ръце по тялото жената, започнал да я души, после ударил по ръцете и главата и детето им. След това си тръгнал и около 21,55 часа отново влязъл в жилището и заплашил Г.Д.

Софийската районна прокуратура започна досъдебно производство срещу обвиняемия за престъпление, за което може да бъде наложено наказание с лишаване от свобода.

Обвиняемият беше задържан за срок до 72 часа, а прокуратурата планира да отправи искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ срещу него.

Източник: nakratko.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!