Горещи новини

Задържаха 18-годишен от Черна Места, откраднал бус от частен имот край Якоруда

| 14:28

На 06.07.2022 г. в 14.00 часа в РУ Разлог е постъпил сигнал за извършена кражба на МПС. От частен имот в местността „Грамадина“ край гр. Якоруда неизвестно лице е отнело противозаконно товарен автомобил „Форд Транзит“, който е бил оставен отключен и с контактен ключ на таблото. Извършени са незабавни действия и бързо след това автомобилът е бил установен в района.Това съобщават от пресцентъра на полицията.

Полицейският екип е извършил е оглед  и е установил, че от буса е била открадната навигационна система, а от сграда в близост – соларно осветително тяло. Служителите са установили и задържали лицето, съпричастно към извършването на деянието – 18- годишен младеж от с. Черна Места, общ. Якоруда.

Случаят е докладван в прокуратурата, а в районното управление е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 346, ал. 1  от НК.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!