Горещи новини

Задържаха шофьора, прегазил 17-годишно момиче край Гоце Делчев

| 13:46

17-годишното момиче, което беше прегазено на пътя между две села в Гоцеделчевско, по всяка вероятност е била жертва на насилие преди инцидента. Това е една от версиите, по които работят разследващите.Вече са повдигнати две обвинения на 28-годишния шофьор, който е управлявал колата, прегазила момичето. Едното обвинение е за това, че не е спрял на време, когато е видял момичето на пътното платно, а след това е избягал от мястото. Второто обвинение е за това, че е шофирал след употреба на наркотици, което е негово второ подобно провинение. С постановление на прокурор обвиняемият е задържан за срок до 72 часа.

Все още няма обвинение срещу спътниците на момичето.

17-годишното момиче е било в автомобила на свой приятел, с когото по неофициална информация са имали връзка. Между двамата обаче възниква спор, който прераснал в насилие върху младата жена.

Предполага се, че четиримата младежи от автомобила, който е прегазил момичето, въобще не са я познавали. С колата обаче те са преминали точно в момента, в който тя се е озовала на пътното платно в опит да избяга.

Какво точно се е случило разследващите се надяват да разберат от приятеля на момичето, за когото има данни, че е упражнявал насилие върху нея.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!