Горещи новини

Задържаха четирима младежи по случая с прегазената млада жена, тя е с неизяснена самоличност

-12:12-Razloginfo.com

При жестокия пътен инцидент, станал на пътя Хвостяне -Дъбница, шофьор на автомобил е прегазил с бясна скорост млада жена, чиято самоличност до този момент все още не е установена.В същото време стана ясно, че 4-имата младежи, задържани за съпричастност към снощното тежко престъпление на пътя Хвостяне -Дъбница, са минали през мястото минути след кървавия инцидент с млада жена, размазана от автомобил. Дали те имат нещо общо с убийството на жената се изяснява. Момчетата пътували с БМВ, возили са се, дали обаче те са замесени в престъплението или случайно са се озовали на мястото, тепърва ще се изяснява.

Току-що bTV съобщи, че все още никой в околността на обявил, че негов близък липсва, за да може по някакъв начин това да се свърже с трагичния инцидент.

Трагедията мобилизира полицаи, гранична полиция, кметове на селата в община Гърмен. Въпреки това прегазената жена все още е с неизяснена самоличност, била размазана, няма документи.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!