Горещи новини

Задръстване в проход „Предел“ в посока от Разлог към Симитли! Колоната с коли достига до разклона за Разлог

| 17:30

Снимка: Мария Копанарова – Иванова
Тежък трафик и сериозно задръстване се е образувало в началото на проход „Предела“ от Разлог към Симитли.Преди три часа в социалната мрежа потребител съобщи за задръстване до м. „Бойков рид“ край Разлог, но преди около половин час друг член на групата Да думаме на разложчи, фногооооо! информира, че колоната е достигнала до разклона за Разлог, в близост да комплекс „Реденка“.

Трети съобщава, в посочената група, че от Разлог до Предел е пътувал 1 час, разстояние, което нормално се изминава за около десетина минути.

Хората призовават да не се тръгва на път, ако не е наложително, поради усложнената пътна обстановка и зле почистеното шосе по въпросния път.

Колоната от коли посока София е до разклона, че и към Банско продължава. Ние се върнахме и решихме с минем през Пазарджик, поне Waze от там ни прекарва. Ако не ви е спешно не тръгвате, освен снега, много е заледено.

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!