Горещи новини

ЗАГОРКА сред победителите за „Най-добър работодател“

-12:34-Razloginfo.com

Компанията зае второ място в сектора на бързооборотните стоки в конкурса Career Show Awards

ЗАГОРКА АД получи сребърно отличие в категория „Най-добър работодател – FMCG (Бързооборотни стоки)“ в конкурса Career Show Awards 2020. Компанията е избрана от експертно жури в състав от 27 професионалисти от различни области, които дадоха своите оценки на база критерии като ценности и корпоративна култура, творчество и иновации, обучения и инициативи и ангажираност и въздействие.

„Хората са сърцето на нашата компания. Всички в ЗАГОРКА споделяме общи ценности като стремеж към качество, уважение и грижа към хората и околната среда и забавление в живота. Тези ценности обединяват нашия екип в среда на разнообразие и приобщаване, да постигаме успех, да гледаме в една посока, да търсим иновации и да се зареждаме непрекъснато с неизчерпаем стремеж за развитие. Заедно се ангажираме да създаваме допълнителна стойност за нашите консуматори, партньори и обществото като цяло“, сподели Петер Копиец, изпълнителен директор на ЗАГОРКА.Пивоварна ЗАГОРКА навлиза във втория век от дейността си, а вече повече от 25 години компанията е част от глобалното семейство на HEINEKEN, като през този период постоянно инвестира в развитието на своя екип, модернизация на процесите и производствения капацитет, както и в зелени и социални инициативи. Днес, пивоварната в Стара Загора, е една от най-модерните и иновативни в региона на Централна и Източна Европа, като същевременно с това пази локалните си традиции и идентичност. В настоящата ситуация компанията успя бързо да се адаптира към ежедневно променяща се среда, да насочи усилията си към грижа за здравето, безопасността и доверието на екипа, да гарантира непрекъснатостта на работа на бизнеса, в това число подкрепа за бизнеса на клиентите и доставчиците на компанията, както и да подкрепи общностите, които са най-силно засегнати от пандемията.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!