Горещи новини

„ЗАГОРКА АД“ пуска лимитирана серия бира по повод „Beerфестът“ 2021 в Стара Загора

-13:17-Razloginfo.com

„ЗАГОРКА АД“, част от корпорация Heineken, пуска лимитирана серия бира по повод „Beerфестът“ 2021 в Стара Загора. „Beerфест фестивално пиво“ ще се предлага само и единствено в парк Загорка между 2 и 5 септември, в рамките на тазгодишното събитие, като една от многото изненади за старозагорци и гостите на събитието.Лимитираното пиво за посетителите ще предостави комбинация от по-плътен аромат на хмел и по-наситен горчив вкус, характерен за нефилтрираната и пастьоризирана бира, и ще се предлага само наливно на специално обособени кътове, достъпни за гостите през цялото време на фестивала.

В продължение на 4 дни, под съпровода на богата музикална програма, старозагорци ще могат да се насладят и на добре познатите вкусове на Загорка, Ариана, премиум пивото Heineken, както и на различното, чешко Starobrno, свежата алтернатива на лагерното пиво – Stolichno и сърцето на Италия – Birra Moretti. За да бъде изживяването пълноценно и незабравимо, организаторите са подготвили и специално обособени кътове за бирени мезета, допълващи пивките вкусове от портфолиото на компанията.

Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превръща в много важна част от календара със събития на Стара Загора.

Повече подробности за цялата програма и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала на www.facebook.com/thebeerfest.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!