Горещи новини

Заведоха дело срещу Алек Болдуин

-18:50-Razloginfo.com

Осветителят на филма „Rust“ заведе дело срещу актьора Алек Болдуин и продуцентите за фаталния изстрел, убил операторката Халина Хъчинс. Трагедията се случи на снимачната площадка на уестърна в Ню Мексико, съобщиха световните информационни агенции.В жалбата си Серж Светной е посочил, че поради небрежност ищецът е преживял „тежък емоционален дистрес“, който ще го преследва винаги.

„Изобщо не е трябвало да има истински муниции на снимачната площадка“, каза на пресконференция Гари Дордик, адвокат на Светной.

Делото, заведено в Лос Анджелис, е срещу повече от двадесет души, сред които и Алек Болдуин, звездата на филма и негов продуцент, Дейвид Холс, асистент-режисьор, подал оръжието на Болдуин и Хана Гутерес Рийд, която отговаряла за оръжията на снимачната площадка.

Според адвоката на Хана Гутерес Рийд е заложен капан на отговорничката по оръжията и местопрестъплението е било манипулирано, преди да дойде полицията.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!