Горещи новини

Заведенията искат да отворят врати незабавно

-15:30-Razloginfo.com

Заведенията, фитнес залите и танцовите школи да отворят незабавно. Това поискаха от Сдружението на заведенията в България (СЗБ) и Българската асоциация на заведенията (БАЗ) в позиция до медиите.

Тя е по повод обявеното намерение на икономическия министър големите нехранителни търговски обекти да могат да работят, но при определени условия.

От бранша обвиняват здравните власти в дискриминация и настояват и те да работят при условията, които са в сила за нехранителните търговски обекти.„Щом няма проблем да работят магазините с преграждане на помещенията до 300 кв/м, ИЗИСКАВАМЕ НЕЗАБАВНО отваряне на всички фитнеси, танцови школи, дневни и нощни заведения, както и на всички останали бизнеси с помещения до 300 кв/м, а тези с над 300 кв/м площ да работят по условията на големите магазини и преграждане на 300 кв/м от площта си.

Както и работа в откритите търговски площи! По тези правила и партита на открито можем да правим без проблем.“

От сдружението отново поискаха противоепидемичните забрани да са за всички браншове. „Казахме ви го в средата на март: „Всичко или нищо“ – или затваряте всичко, или отваряте всичко!“

Източник: E79 News

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!