Горещи новини

Заведение вече се казва „Парламента”, влиза се без „зелен сертификат“

-13:59-Razloginfo.com

По оригинален начин обяви недоволството си от решението на народните представители единствени в страната да могат да ходят без сертификати на обществено място – Народното събрание – ресторантьорът Петър Цонев, известен повече като Пешо Леса, съобщава „Разград 24/7“.Той е поставил нова табела на открития преди около месец ресторант към хотела си в Пороище „Петров хан”. Заведението вече се казва „Парламента”, а под името има уточнение, че и в него, както в големия  , може да се влиза без маска и сертификат.

Петър Цонев обяснява, че смята за неравнопоставеност факта, че с решенията си управляващите пречат на него и на колегите му да си изпълняват служебните задължения, а в същото време те не спазват  си решения.

Цонев се обявява за въвеждане на стриктни мерки срещу COVID-19 включително задължителна ваксинация, както е в доста държави. Самият Цонев е ваксиниран с три дози, ваксинираните са и хората от персонала на хотелския комплекс. Трябва да се доверим на науката – категоричен е
Петър Цонев.

„От 45 години съм в ресторантьорския бизнес, но сега е най-трудното време: да ти забранят клиента ти да влезе вътре, да създаваш уют, вкусна храна и той да не може да влезе да ползва тия блага.” – възмущава се Цонев.

Ресторантът му е с капацитет 60 човека, а в момента на посещението ни има едва трима.

Цонев се зарича да махне табелата „Парламента”, когато пандемията свърши.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!