Горещи новини

Журналист: Продавам си гласа за изборите за 200 лева

-8:31-Razloginfo.com

Журналист взриви ефира, докато коментираше случващото се Живко Коцев, който вчера обяви, че напуска поста си, но днес пък се разбра, че си е променил решението и остава главен секретар на МВР.Георги Банов припомни, че когато Коцев си подал оставката, прочел мотивите му и от тях е разбрал, че искал да бъде полезен в обществено-политически живот по друг начин. Как обаче този човек, който ще търси нещо в обществено-политическия живот, сега ще се върне на така наречената позиция в МВР, която трябва да е деполитизирана, защото той трябва да върши работата след оставката на вътрешния министър. И къде смяташе да се изявява след оставката си, да излезе и да каже, защото ще ми е любопитно да разбера, каза по Нова Тв Георги Банов.

Само след секунди той привлече вниманието върху себе си с това, което каза. Работа на партиите е да накарат хората да гласуват за тях на избори, а не да се занимават с покупка и продажба на гласове. Аз написах преди едни избори във Фейсбук, че си продавам гласа за 100 лева, но никой не ми писа и нищо не получих на лични. Ето, искам някой да дойде и да ме купи, ама се вдига вече мизата, тъй като е инфлация, и гласът ми струва 200 лева, добави в „Пресечна точка“ Банов.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!