Горещи новини

Жителка на Разлог в ДДРФ: „Не е ли по-добре докато се чудим кой стар мост да разрушим, да осигурим нормална тренировъчна зала за децата“

| 13:58

Възмутена гражданка на Разлог изрази своето недоволство, в ДДРФ, по отношение на студа, при който тренират децата от балетната школа в Читалището. Тя твърди, че се налага децата да обличат своите якета, докато тренират.Вижте какво споделя още Rositsa Karakasheva в своята публикация в ДДРФ:

Здравейте! Винаги съм се стремяла да бъда позитивен човек и де не гледам негативно на нещата. НО, когато нещата се отнасят до децата на Разлог (нашето бъдеще), не мога да се отнеса с безразличие и да неглижирам проблемите, които имаме. 5-годишната ми дъщеря заедно с доста други дечица, посещава уроците по балет, организирани и провеждани в Читалище Разлог при прекрасен балетист и педагог. Ходим с огромно желание на всяка тренировка както и всички други дечица предполагам. След лятната ваканция забелязах, че голямата зала, в която се провеждат тренировките е боядисана. Това е похвално, но не е достатъчно. В залата е прекалено студено и децата трябва да се обличат с якета докато тренират. В малката зала с огледалата положението не е по-добро. Студено, стените са мръсни, пода също. Не искам да засяга никой, но не е ли по-добре докато се чудим кой стар мост да разрушим, да помислим за това да осигурим нормална тренировъчна зала за всички деца с нормални условия, приветлива и топла. Нима нашите деца не го заслужават??? Безкрайно съм разочарована от начина, по който се отнасяме към всичко и не обръщаме внимание на наистина важните неща. МОЛЯ ВСИЧКИ, ОТ КОИТО ЗАВИСИ ТОВА ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ И ДА НАПРАВЯТ НЕЩО НАИСТИНА ПОЛЕЗНО И ЦЕННО ЗА ДЕЦАТА НИ!!! ИМАМЕ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА, ПРЕКРАСНИ УЧИТЕЛИ, НЕКА ИМ СЪЗДАДЕМ НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА РАБОТА И РАЗВИТИЕ!!! ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ДРУГ!!!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!