Горещи новини

Жена се преобърна с колата си, след като блъсна телета, преминавали по шосето

-15:58-Razloginfo.com
Снимката е илюстративна
Три са пътните произшествия в Кърджалийско. На главния път в района на село Върхари около 14 часа 28-годишна с „Фолксваген“ блъснала три телета, които са били на пътното платно.След това автомобилът се ударил в пътен знак и се преобърнал. Водачката била прегледана на място от екип на Филиала на спешна помощ в Момчилград. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставени са два акта по ЗДвП – на жената, управлявала колата, и на собственика на животните.В друг случай, около 14,30 часа до разклона за село Петелово 19-годишен с „Фолксваген“ загубил контрол над управлението и се блъснал в еластична ограда, след което колата се преобърнала. Не е констатирана употреба на алкохол.

Още една катастрофа с животни е станала в района. Около 19,30 часа в село Бойно 68-годишен с „Хюндай“ блъснал крава на пътното платно. Направеният тест на водача за алкохол е с отрицателен резултат.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!