Горещи новини

Жена роди в болнична тоалетна в Лондон, не знаела, че е бременна

| 9:31

Жителка на Лондон, която не е знаела за бременността си, неочаквано роди момченце в тоалетната на болницата, съобщи Metro. 23-годишната Лален Малик каза, че е почувствала силна болка в стомаха в края на март и е отишла в болницата с майка си. Докато чакала да я приеме лекар, тя отишла до тоалетната. В този момент, твърди тя, болката станала непоносима. Жената решила да помоли лекаря спешно да я вземе, но тогава разбрала, че е родила в тоалетната.„Умът ми беше празен. Настаниха ме в друга стая и аз плаках, и майка ми плака. Това беше пълен шок и травма и за двете ни. Струваше ми се, че животът ми е в опасност“, спомня си Малик.

Лекарите успели да спасят сина й, когото тя кръстила Ибрахим. Жената призна как усещала, че нещо се случва с тялото й и няколко пъти ходила на лекар с оплаквания от задух и наднормено тегло. Тя дала кръв за анализ и спряла да приема противозачатъчни хапчета.

Според клиниката анализът е бил неточен поради грешка в процедурата за получаване на резултата. На Малик бе предложено да дари кръв отново след три до шест месеца, но тя роди по-рано.

Новата майка не е планирала да има деца, докато не завърши следването си. Според нея, ако е знаела, че е бременна, щяла да се подготви подобаващо за появата на бебето. Малик взе краткосрочен родителски отпуск и планира скоро да се върне в университета.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!