Горещи новини

Жена загуби телефона си в парка на Разлог, друга го намери и реши да го присвои, но деца установиха чии е и така го върнаха на собственика

| 14:59
Ваня Киркилидова реши да сподели, с хилядите членове на групата Да думаме на разложчи, фногооооо!, своята възхита от съобразителността и добротата на група деца установили, че телефон, чиито държател е бил жена, намерила го в парка на Разлог и решила да го присвои, е нейна собственост.Ето какво сподели тя с благодарност към децата:
Здравейте, искам да споделя с Вас за добрата постъпка на едни прекрасни деца от Долно Драглище.
Вчера, след като си бях изгубила телефона в парка на Разлог, той е бил намерен от недобросъвестна гражданка, която го е взела с цел да го задържи, но за мой късмет е помолила групата деца да изтрият снимките от телефона. Когато тя им го е дала, те веднага разбират, че нещо не е наред и телефонът е чужд, и проверяват профилът ми във Фейсбук и приятелите ми. След като жената отрича да е чужд и си го взима, те издирват един от приятелите ми във Фейсбук и разбират, че действително телефонът е мой и е загубен.
Искам сърдечно да благодаря на тези деца, които учат в РПГ „Н. Стойчев“ и са били точните хора, благодарение на които, си върнах телефона. Благодаря Ви, прекрасни деца, продължавайте да носите доброто в себе си!
А децата са Димитър Гърков, Николай Мицев, Гергана Панджерова, Мария Кръстева, Любомира Караджова, Никола Пешин.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!