Горещи новини

Жена даде 3000 лева на „ало” измамник за „ценни документи”

| 15:47

Задържаха „ало” измамник в Пещера. Полицейските екипи започнали работа след сигнал от 66-годишна жителка на града.На 20 януари домашният телефон на жената позвънил. От там се обадил мъж, който се представил за неин близък и поискал помощ под формата на парична сума. Тя щяла да бъде използвана от него, за да получи важни и ценни документи, след което парите щели да и бъдат върнати.

Жената се доверила и предала на непознат мъж, който дошъл пред жилището и сумата от 3100 лева. В замяна той и оставил запечатан плик с „важни документи“, които в последствие се оказали празни тетрадки.

В резултат на усърдна и целенасочена работа криминалистите от РУ-Пещера и колегите им от ОДМВР-Пазарджик стигнали до самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 35-годишен мъж от Каспичан. Той е задържан в ареста на РУ-Пещера, а спрямо него се води досъдебно производство.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!