Горещи новини

Жената с най-голямата уста в света се кефи, че Гинес я призна

| 9:31

Уникалната Саманта Рамсдел се гордее, че е успяла да превърне нещо, което преди я е притеснявало, в свое предимство и да се запише в Книгата на Гинес като жената с най-голяма уста.Саманта Рамсдел става известна по целия свят благодарение на уникалния си външен вид. Тя може да разтвори уста до невероятните 6,5 см. Саманта успява да влезе и в Книгата на Гинес като жената с най-голяма уста в света.

“Да успея да се запиша в рекордите на Гинес с нещо, за което бях толкова несигурна, нещо, което исках да скрия, това е страхотно. Сега това се превърна в едно от най-добрите неща, които са ми се случвали.

Ако мога да дам съвет на всеки, който мисли, че има нещо уникално, нещо с необикновени размери и иска да се пробва за Гинес, нека го направи!

Бъдете горди със себе си и превърнете уникалните си черти в своя най-голям актив. Това е вашата суперсила. Това е нещото, което те прави специален и различен от всички останали, които се разхождат наоколо.”

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!