Горещи новини

Жандармерията иззе десетки оръжия от дома на Ален Делон

-10:01-Razloginfo.com

Френската жандармерия е иззела десетки огнестрелни оръжия от дома на 88-годишния актьор Ален Делон, вероятно заради здравословното му състояние, съобщава „Паризиен“.„Жандармеристите иззеха десетки огнестрелни оръжия от къщата на Ален Делон в края на миналата седмица“, пише вестникът.

Отбелязва се, че Делон има разрешителни за притежаваните от него оръжия, но въпреки това те са иззети.

Като възможна причина вестникът посочва притесненията за здравословното състояние на актьора, чиято дееспособност бе определена от съда като ограничена в края на януари. Адвокатът на приятелката на Делон, Хироми Ролен, каза пред изданието, че Ролен е загрижена, че Делон не е подложен на лечение, а в същото време в къщата му има много оръжия.

Здравословното състояние на Делон напоследък стана обект на спорове сред членовете на семейството и близкия му приятелски кръг.

Прокуратурата започна предварително разследване, след като най-малкият син на актьора Ален-Фабиен се оплакал от сестра си Анушка, която уж злоупотребявала с невежеството и слабостта на баща си. Приятелката на Делон Хироми Ролин на свой ред написа писмо до прокуратурата, в което обвини децата му в „опит за умишлено убийство“ на френската филмова звезда.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!